Teodor Manciulea îi mulțumește lui Paul Surugiu-Fuego pentru sprijinul acordat!

Ați urmărit aseară noua rubrică INSPIRAȚII ȘI CULOARE? De acum înainte, din două în doua săptămâni, vom prezenta în cadrul emisiunii FAMILIA FAVORIT câte un filmuleț de excepție cu operele lui Paul Surugiu-Fuego pentru a arăta că pasiunea lui e o vocație care ajută tinerii talentați, prin vânzarea picturilor!
https://www.youtube.com/watch?v=-xjZ9emvx0U
Azi vi-l prezentăm pe TEODOR MANCIULEA, un băiat de 20 de ani din Râmnicu Sărat, o voce caldă, care promite să devină un nume de referință în muzica românească.
Teodor a câștigat un premiu special ART BY FUEGO, împreună cu un suport financiar, acordate de Paul Surugiu în cadrul FESTIVALULUI NAȚIONAL AURELIAN ANDREESCU, desfășurat săptămâna trecută la Teatrul de Revistă Constantin Tănase.
Pentru Paul a fost o bucurie să poată acorda un premiu prin proiectul său în cadrul festivalului, asta pentru că și el, în 1994, câștiga locul al doilea la același festival, pe aceeași scenă. După mai bine de 20 de ani, se întoarce și ajută. Ajută un tânăr talentat să continue, să creadă, să cânte și să facă performanță!
Teodor e de-un bun simț special, având o tehnică vocașă rar întâlnită și o dulceață în glas. Versatil, el poate interpreta mai multe genuri muzicale, participând, în urmă cu patru ani, la celebrul show VOCEA ROMÂNIEI! El are la activ zeci de trofee, concurând la numeroase festivaluri, cântând de la vârsta de 5 ani! Mult succes, Teodor în construirea drumului tău artistic!

sursa: www.facebook.com/artbyfuego
7 noiembrie 2016