Truscai Emanuel, un tânar talentat din Brașov, ajutat de Paul Surugiu – Fuego prin proiectul ”Art by Fuego – Artă pentru suflet”

Indiferent de câte probleme ți-ar pregăti viața, nu renunța! Niciodată atunci când talentul este cel care te recomandă și care poate vorbi și te poate descrie mult mai elocvent decât ar putea face oricine altcineva. Așadar, crezi în visul tău! E motivațional, dar e o lecție de care fiecare tânăr trebuie să țină cont dacă-și dorește cu adevărat o carieră în artă!
Un astfel de exmplu, de determinare, de continuare cu fruntea sus în ciuda obstacolelor este TRUSCAI EMANUEL, din Brașov! Un tânăr de 20 de ani care a trecut prin multe greutăți, de la cele financiare până la pierderea tatălui, dar toate acestea l-au întărit și i-au oferit mai multă încredere, iar acum Emanuel cântă formidabil la pian si cu vocea, o combinație de jazz-soul, cu inflexiuni speciale.
E foarte talentat, are numeroase distincții la activ și aprecieri, iar ART BY FUEGO, prin Paul Surugiu, l-a sprijinit pentru a putea continua visul și a clădi o nouă cărămidă în parcursul său! La vernisajul „AMURG ÎN TRANSILVANIA”, de la Brașov, de pe 6 aprilie 2017, Emanuel a impresionat audiența cu o adaptare proprie a unei piese moderne, reușind astfel să iumească și să emoționeze.
Îi preconizăm un viitor minunat și-i dorim succes! ART BY FUEGO a fost alături de visul său, iar asta, după afirmațiile sale, este, pe lângă o confirmare importantă, un imbold semnificativ! Ne place să auzim că stimulăm oamenii să facă performanță în artă!

sursa: www.fanclubfuegoromania.com
24 aprilie 2017