Un nou sprijin acordat maestrului Ilie Micolov!

Atunci cand pornești pe un drum, nu mai dai înapoi! Atunci cand alegi sa înfăptuiești speranțe si sa dăruiești, din putin, lumini, nu te opresti la un moment dat! Povestea asta cere responsabilitate, seriozitate si continuitate, mai ales cand oferi ajutor nu pentru a epata, ci pentru a deschide uși, pentru a da exemple concrete tuturor celor care au incredere.
Sprijinul e necondiționat si vine ca o plecăciune sau ca un imbold!
Am mai spus asta – ART BY FUEGO nu compătimește pe nimeni, doar se înclina in fata unor personalități si a talentului, răsplătind simbolic asta, atunci cand e nevoie!
Asa se face ca Paul Surugiu nu uita de cei pe care i-a mai ajutat si in permanenta se interesează de ei si de felul in care au evoluat. Sunt spre exemplu tineri care au ascensiuni fulminante si artisti mari care in continuare trebuie sprijiniți! Tocmai de asta Paul a fost din nou alături de Ilie Micolov, ziua acestuia fiind chiar pe 2 iulie!
Maestrul i-a mulțumit lui Fuego si a precizat ca nimănui nu i-a mai pasat atât de tare de soarta sa. El spune ca apreciază enorm ce face Paul si ca ii mulțumește!