Următorul eveniment cultural marca Paul Surugiu Fuego, va avea loc în Alexandria, în cadrul vernisajului de pictura „Romanța dragostei”. Vă așteptăm cu drag!

Vine azi și invitația la vernisajul aniversar ART BY FUEGO – ROMANȚA DRAGOSTEI! Este vorba despre un minunat eveniment, ce va avea loc pe data de 18 octombrie, în Alexandria, la HOTEL EDMA, de la ora 19.00!
Vom premia mari personalități, vom asculta muzică de calitate, vom expune opere noi și totodată, sprijinim mai mulți tineri talentați să poată merge mai departe cu visul lor artistic! Expoziția va avea în centru emoția transmisă de natura statică, iar Paul Surugiu promite, după ne-a obișnuit de fiecare dată, un adevărat regal al artelor și al bunăvoinței.
„ROMANȚA DRAGOSTEI” este descrierea boemă a unei expoziții-eveniment, în care personajele principale vor fi florile. Fără ambiții și orgolii inutile, picturile lui Paul transmit seninătate, o lume a optimismului și reușesc, în câteva nuanțe, alături de un titlu inspirat, să pună pe pânză un noian de vise, de inspirații și lumini, care transmit pozitivitate și frumusețe simbolică. Colecția ce va fi prezentată în Alexandria este nouă, realizată vara aceasta, și simbolizează strigătul tăcut al frumuseții, într-un melanj de simboluri și lumini, care trimit către eternitate și către felul în care aceasta allege să se prezinte lumii, prin dragoste.
Pentru Paul Surugiu, arta plastică reprezintă un mod de exprimare și o posibilitate concretă de a ajuta. În luna octombrie a anului 2015 lansa proiectul „ART BY FUEGO-ARTĂ PENTRU SUFLET”, o inițiativă care-și propune să sprijine marii artiști ai României, ajunși, din diverse motive, într-o situație dificilă, dar și tinerele talente.Astfel, majoritatea fondurilor obținute din vânzarea picturilor realizate de Paul Surugiu merg către legendele României, dar și către tinerii care bat la porțile afirmării. În aproape doi ani, proiectul a făcut numeroase fapte deosebite, ajutând peste 170 de cazuri. Detalii la 0748977521!

sursa: /www.facebook.com/artbyfuego