Vernisaj Paul Surugiu Fuego – „Parfumuri de altădată”, la Palatul Roznovanu

In luna octombrie a anului 2015, Paul Surugiu – Fuego lansa proiectul „Art by Fuego – Arta pentru suflet”, o initiativa care-si propune sa sprijine marii artisti ai Romaniei, ajunsi, din diverse motive, intr-o situatie dificila, dar si tinerele talente. Astfel, majoritatea fondurilor obtinute din vanzarea picturilor realizate de Paul Surugiu merg catre artistii consacrati ai Romaniei, dar si catre tinerii care bat la portile afirmarii. In 8 luni, proiectul a facut numeroase fapte deosebite, ajutand peste 60 de cazuri, printre care amintim artisti mari precum Ilie Micolov, Lucky Marinescu, Cornel Constantiniu, Aimee Iacobescu, Anca Pandrea, Elisabeta Preda, Petru Demetru Popescu, Ioan Voicu, Ileana Constantinescu, Floarea Ionita, Dan Hatmanu, Gheorghe Urschi, Tudorel Filimon (mai multe detalii puteti obtine accesand link-ul:http://artbyfuego.ro/cazuri-sprijinite-de-art-by-fuego/
„Vreau sa aduc parfumurile de altadata in orasul cultural care mi-a purtat de atatea ori pasii prin poezia lui Eminescu, prin povestile lui Creanga, prin fata Teatrului National sau in Copoul cu teii lui misteriosi. Proiectul acesta are in prim plan arta si ajutorarea artistilor pe care-i iubesc si pe care-i stimez. Pictura ma implineste, simt ca ma deconecteaza de toata nebunia si va incurajez si pe voi sa faceti altceva atunci cand aveti timp. Nu sunt cine stie ce talent, eu stiu doar atat, ca am pus suflet in nasterea operelor mele si ca ma pot mandri cu niste timp investit cu folos. Cu pictura asta pot naste lumi noi, culori noi si stiu ca la un moment dat una dintre creatiile mele va sta pe un perete si va fi admirata, nu neaparat pentru frumusetea ei, ci pentru sinceritatea si pasiunea puse in realizarea ei”, a declarat Paul Surugiu – Fuego.
Intrarea se face pe baza de invitatie, iar acestea pot fi procurate, in limita locurilor disponibile, sunand la numerele de telefon 0744205937 sau 0748977521. Pentru detalii puteti accesa www.artbyfuego.ro, dar si paginile de Facebook Art by Fuego si Paul Surugiu – Fuego.

sursa: www.bzi.ro
20 septembrie 2016