Vernisajul expoziției „Să readucem dragostea!”, Onești, 1 septembrie 2022

Dragii mei, săptămâna trecută, joi, am expus la Onești, în cadrul unui superb bal al artelor, lucrări noi, realizate în ultimele luni, picturi speciale! Evenimentul a fost unul special, în care am sprijinit patru tineri extrem de talentați, muzicieni, am premiat mai multe personalități, am râs și-am lăcrimat cu toții și ne-am bucurat de o seară de excepție!
Mulțumesc celor care au organizat și au pus umărul ca totul să meargă strună, în special familiei Drug, oameni cu suflet de aur, care n-au stat o clipă și au făcut în așa fel încât totul să meargă ca pe roate! Din vânzarea picturilor încerc să ajut cât mai mulți oameni talentați, să sprijin artiști și să țin pe picioare acest proiect ambițios. De asemenea, din fondurile obținute am acoperit cheltuielile realizării bustului maestrului Nicolae Dabija!
Nu fac asta cu scop demonstrativ, ci ca o datorie de suflet! Balul ”Să readucem dragostea”, de la Onești, de pe 1 septembrie 2022, a fost o reușită! Următorul eveniment de acest tip va fi pe 28 octombrie, la Galați, unde vă aștept cu drag!