WOWBiz – Video! Fuego a sprijinit financiar 60 de artisti intr-un an!

Cantaretul isi vinde picturile si directioneaza fondurile catre oamenii de arta ajunsi in nevoi sau tineri artisti fara sustinere materiala!

Ireal! In vremurile in care goana dupa bani a devenit sport national, iar omenia si compasiunea au ajuns sa fie considerate puncte slabe in caracterul unui om, Paul Surugiu-Fuego continua sa ajute! Artistul intinda o mana de ajutor si premiaza oamenii de arta si ii sustine pe tinerii talentati aflati la inceput de drum.

Weekendul trecut, Fuego a organizat un vernisaj de pictura la Palatul Roznovanu din Iasi, unde a expus si si-a scos la vanzare tablourile pictate de el. Banii rezultati din vanzarea panzelor sale au un scop nobil, prin proiectul sau “Arta pentru suflet- Art by Fuego”, artistul directionand fondurile catre oameni de arta.

Si tot in cadrul acestui eveniment, unde a participat si marea artista Stela Enache, au primit distinctii importante oameni de litere si arta.

“Sunt extrem de fericit ca astazi, aici, in incinta Palatului Roznovanu, vom premia cativa oameni de cultura pe care i-a daruit Iasiul. Si aici ma refer la maestrul Dan Hatmanu, cel care a realizat aceste minunatii, aceste opera de arta care ii intruchipeaza pe primarii care au condus orasul culturii, Iasiul, pana in zilele noastre. In semn de pretuire, respect si dragoste, au fost premiati cu distrinctia “Arta pentru suflet- Art by Fuego”, maestrul Dan Hatmanul, maestrul Emil Brumaru si Valentin Ciuca.
Promitem o seara extraordionara in care vom incerca sa ajutam 4 tineri foarte talentati, tineri care vor veni, vor evolua pe aceasta scena si, majoritatea fondurilor pe care le voi strange in urma vanzarii picturilor mele, vor merge catre ei, care acesti artisti care ne vor reprezenta pe scena romaneasca.
Sunt fericit, dragii mei, ca intr-un singur an, de cand am deschis proiectul “Arta pentru suflet”, am reusit sa ajutam 60 de artisti romani. Imi doresc cat mai multa lumea sa-mi urmeze exemplu si sa faca astfel de gesture pentru ca exista o zicala romaneasca ce spune: “Dar din dar se face Rai!”, ne-a transmis Paul Surugiu-Fuego.

 

sursa: www.wowbiz.ro
27 septembrie 2016