Violonista Iulia Mara Modorcea a fost sprijinită de proiectul Art by Fuego!

Generația ce vine din spate, de la instrumentiști la soliști vocali, are suficient talent, dăruire și forță de muncă pentru a schimba fața artistică a țării și pentru a face performanță pe orice scenă a lumii. ART BY FUEGO își dorește să descopere cât mai mulți tineri, să-i arate și să le spună pe scurt poveștile. Dar cel mai important, își dorește, prin Paul Surugiu-Fuego și tablourile sale, să-i ajute, la propriu, cu sprijin financiar, atât de important în această etapă a formării lor.
La Brașov, la evenimentul spectaculos „CHEMAREA DRAGOSTEI”, audiența a fost cucerită, într-un moment remarcabil, emoționant până la lacrimi, de violonista Iulia Mara Modorcea, care a interpretat cu patos și implicare, minunata baladă a lui Ciprian Porumbescu, fiind acompaniată la pian de profesoara sa.
Iulia este un artist modest, o elevă excepțională, câștigând până în prezent toate competițiile la care a participat. Este elevă în clasa a XII-a, cântă și cu vocea, iar vioara este o prelungire a sufletului ei. Are toate șansele să ajungă unul dintre marile nume care vor impresiona lumea, pentru că tehnica sa este impresionantă, iar lejeritatea și bucuria de a interpreta îi sunt avantaje, la care se adaugă și frumusețea. Mara a fost sprijinită de Paul Surugiu, iar acum, în prag de bacalaureat, anul ce vine, va putea păși către o nouă etapă a carierei sale. Mult succes, Iulia!

sursa: www.facebook.com/artbyfuego