Violonista Ștefania Turcu a fost sprijinită de proiectul lui Paul Surugiu-Fuego!

Cei ce trebuie să strălucească sunt tinerii talentați pe care Paul Surugiu îi sprijină financiar, îi aplaudă, îi încurajează, oferindu-le cele mai bune și utile sfaturi, atât cât se pricepe, pentru ca cei mici să-și continue visul. La Iași au fost trei mari talente! Ștefania Turcu a adus candoarea, sentimentele pure, neaoșe, în Sala Voievozilor, prin interpretarea minunatei balade scrise de marele compozitor român Ciprian Porumbescu.
ART BY FUEGO a sprijinit-o pe Ștefania, a cărui univers continuu este vioara, muzica sufletului ei, o lume în care se poate exprima și poate dărui astfel omenirii glasul inspirației sale. Elevă în clasa a V-a la liceul de muzică OCTAV BĂNCILĂ, Ștefania este deținătoarea a numeroase trofee naționale și internaționale, apreciată de marile nume ale artei românești, având o tehnică impresionantă, sensibilitate și puterea de a capta masele.
Va face cu siguranță o carieră de succes, cântând pe marile scene ale țării până în prezent, inclusiv în spectacolele maestrului Eugen Doga, de la Iași și Botoșani. Ștefania Turcu poate străluci, fiind un copil extrem de talentat și muncitor, premiantă în toți anii de studiu! Lumea artelor o definește și se declară onorată că a fost inclusă între tinerii ajutați de ART BY FUEGO, ea oferind oamenilor o parte din ce înseamnă, din ce știe, din ce îi place! Mult succes, Ștefania, suntem alături de tine! 

sursa: www.facebook.com/artbyfuego