Violonistul Andreas Chiriac a fost sprijinit de proiectul lui Paul Surugiu!

Talentul nu are margini. E o binecuvântare și un dar pe care trebuie să-l fructifici pe deplin dacă-l deții. Se întâmplă uneori ca bruma de talent pe care un tânăr o are să trebuiască potențată de un sprijin. ART BY FUEGO descoperă acești tineri și încearcă, pe cât se poate, să-i ajute. Așa se face că la Bacău, la minunatul bal al artelor “GLAMOUR”, Paul Surugiu a sprijinit trei tineri doldora de talent și potential, care vor face cu siguranță o carieră impresionantă în domeniul artistic.
Printre ei, un virtuos violinist care a impresionat audiența prin interpretarea mai mult partituri celebre, acompaniat fiind de profesorul și mentorul său, domnul Dragoș Lungu. Momentul de excepție în care a interpretat un fragment din “Rapsodia Română” a stârnit în final ropote de aplauze.
Numele său este Andreas Chiriac, are 17 ani și este deja deținătorul mai multor premii. De asemenea, Andreas este și un elev eminent, iar performanțele sale nu vor rămâne neauzite. Ajutorul financiar din partea ART BY FUEGO îi va servi pe viitor în formare!
Mult succes, Andreas!

sursa: www.facebook.com/artbyfuego
20 martie 2017